Altaner i stål

Vi levere fikse og færdige altanløsninger designet efter jeres ønske
Få et uforpligtende tilbud

Altaner & Balkoner i stål

Går du med tankerne at få udvidet med en altan? så er du landet det rigtige sted. Hvad enten du skal have monteret en enkelt altan på din villa, eller I er en ejerforening, der ønsker at få etableret flere altaner, kan vi her hos Calceku ApS hjælpe dig. Udover ingeniør hjælp, kan vi via samarbejdspartnere levere en total løsning til jer.

Hvad koster en ny altan?

Hvis der tages udgangspunkt i en standard altan på 1,5x3m, vil prisen typisk være fra 110.000 til 150.000 inkl. moms og montering.

Udformning og konstruktivt

En altan kan udformes på et utal af måder, her er det både udseendemæssigt og konstruktivt der tænkes på.

Afhængigt af mulighederne for af ophænge altanen er der flere konstruktive løsninger, så du stort set altid kan få en altan. Nedenfor er vist tre altan typer der hver har forskellige udseende og konstruktive principper.

Vil du vide mere om stålaltaner?

Teknologisk institut har udgivet en rigtig fin pjece, SKAL I HAVE NY ALTAN, hvor der gennemgås stort set alt omkring altaner. Materialet gennemgår processen lige fra indledende overvejelser, ansøgning, altan type og de konstruktive forhold.

Den henvender sig umiddelbart mest til folk i etageejendomme, men jeg vil nu anbefale alle at se den igennem.

SKAL I HAVE NY ALTAN

Samarbejde

Alle altaner kan udføres i tæt samarbejde med egne samarbejdspartnere. Lige fra produktionen, åbning og isættelse af altandør, til endelig montering af altanen. Hvis der er behov for fundamenter til altanen, f.eks. hvis den monteres på ydersøjler, er der også mulighed for at få udført dette via mine samarbejdspartnere. Du kan læse mere om mine samarbejdspartnere på hjemmesiden.

Fremgangsmåde

Få mere information omkring hvert step i processen. Scroll ned eller klik på det step du ønsker at læse mere omkring.

01. Jeres ønsker

02. Tilbud gives

03. Optegnelsen

04. Produktionen

05. Montering

1. Jeres ønsker til design

Her gennemgår vi det design, som I ønsker jer. Det er ofte de konstruktive forhold, der er bestemmende for den overordnet geometri. Udover de konstruktive forhold, er der yderligere forhold fra BR18 der skal overholdes iht. geometrien. Værnet skal minimum være 100cm og gitrerne skal udføres lodrette med en maksimal åbning på 89mm.
Hos Calceku er vi opmærksomme på gældnde regler og projektere normalt altid altaner i galvaniseret stål og vedligeholdelsesfri belægning, det giver en stærk og holdbar løsning.

Hvis du mangler inspiration, er det altid en god ide at gå en tur i lokalområdet og selvfølgelig søge løsninger på internettet.

Hvis det er en ejerforening, så husk at I skal godkende altanprojektet på en generalforsamling.

2. I modtager et tilbud

Tilbuddet kan indeholder alt fra tegningsmateriale til endelig montage, vi kan også hjælpe med en ansøgning omkring byggetilladelse, optegnelse af situationsplan, facade, snit og indsendelse til kommunen.

Det er op til jer om der ønskes en total løsning, eller alene ingeniørrådgivning.

3. Optegnelse af altan

Efter en accept af tilbuddet, optegnes jeres altan i 3D. Tegningen kan anvendes til produktionen, men også til visalusering til jer, så I kan få et klart billede af hvad I får.
I kan både få et almindeligt 2D print, et 3D pdf og evt. en videosekvens af altanen.

Med alle disse muligheder, er der et stærkt grundlag for at godkende altanen så produtionen kan påbegyndes.

4. Produktion af altan

Efter en accept på designet og med en byggetilladelse på plads, påbegyndes produktionen af altanen. Under produktionen kan det øvrige arbejde, såsom isættelse af altandør, og evt. fundamenter, påbegyndes.

5. Montage af altan

Efter at altaner er færdig og de øvrige nødvendige tiltag er færdiggjort, kan den endelige montering udføres. Altanen kommer normalt i flere dele, bestående af en bundramme og nogle gelænder moduler, disse samles hos jer, hvorefter altanen hejses på plads med kran.

Montagen tager ca. en dags tid, hvorefter jeres altan er klar til brug.

u

Skal der søges byggetilladelse?

Der skal altid søges om byggetilladelse i forbindelse med en altan. Der er flere hensyn der skal tages højde for, som f.eks. Adgangsforhold, Indbliksgener ift. andre bygninger, Reduktion af dagslyset for underboen. Der er rigtig mange regler, og hvis I har lyst til at dykke lidt dybere ind i reglerne, kan jeg kun opfordrer jer til at læse i Teknologisk: SKAL I HAVE NY ALTAN

På nedenstående link har jeg lavet en oversigt, der viser lidt mere generelt omkring byggetilladelse.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit projekt og dine ønsker.

+45 60 60 50 69 // jk@calceku.dk

Udfyld formularen

    Upload filer (max 20MB)