Samarbejdspartnere

Jeg anvender nøje udvalgte samarbejdspartnere
Få et uforpligtende tilbud

JR Service

JR-Service, som er en mindre smedevirksomhed med over 12 års virke. Hos JR-Service er de rigtige dygtige til specialopgaver og kan derfor stort set løse alle smede opgaver.

JR-Service er fast samarbejdspartner på alle mine smedeopgaver, lige fra en bjælke i dit hus til terrasser og altaner, hvor JR-Service står både for produktionen og for montagen. Desuden er JR-Service certificeret til bygningsstål hvilket gør at de fint kan tage større opgaver ind.

Hvis du ønsker et tilbud på noget smedearbejde, så tøv ikke med at tage fat i Jan Rasmussen fra JR-Service, på enten:

Telefon: 40 85 09 14

E-mail: jr-service@live.dk

Web: jrservicesmeden.dk

Dansk Skruefundament

Dansk Skruefundament er et firma der har specialiseret sig indenfor funderingsopgaver -med skruefundamenter. Virksomheden startede op i 2016, med to ejere som en mindre entreprenørvirksomhed. Efter ca. et par års virke,  fik de muligheden for at blive salgspartnere for Bayo.s, som producere de CE mærkede skruefundamenter i Europa. I dag tegnes virksomheden alene af Marinus Nielsen, som står for salg og montage af skruefundamenterne. Hvis du står med et projekt hvor jordbundsforholdene ikke er til traditionel fundering, så tage endelig fat i Marinus på enten:

Telefon: 22 20 06 55

E-mail: mn@danskskruefundament.dk

Web: danskskruefundament.dk