Stålkonstruktioner

Statiske beregninger og 3D tegninger af bygningsstål og stålkonstruktioner
Få et uforpligtende tilbud

Jeg levere statiske beregning og 3D tegningsmateriale af alt bygningsstål

Om du er privat eller erhvervsdrivende, kan jeg altid hjælpe med beregninger af dit kommende stålprojekt. Det kan være den private der under ombygningen skal bruge en beregninge op en bjælke, eller en producent der mangler beregningerne for et stålprojekt. Uanste behovet, så kontakt mig gerne for en snak omkring dit stålprojekt. Har du relevant tegningsmateriale, så vedhæft gerne dette.

Specialist i stålkonstruktioner

Stål er et meget nyttigt materiale indenfor byggeri, og anvendes ofte som bærende konstruktion. Det kan være alt fra altaner, bjælke/søjler i parcelhuse til stålhaller eller stål inden for industrien.

Calceku ApS har alle de nødvendig beregningsværktøjer til at udfører statiske beregning af stålkonstruktioner.

Det kan være en simpel bjælke der beregnes i Polybeam, til en kompleks konstruktion, der beregnes i 3D FEM programmer. Til visualisering anvender jeg et 3D tegneprogram, det skaber et rigtigt godt tegningsmateriale, så entreprenøren hurtigt skaber et overblik over konstruktionen.

Hvad er en god stålkonstruktion?

Jeg mener at en god stålkonstruktion en simpel konstruktion, dvs. en konstruktion der indeholder få forskellige profiler og samlinger.

Det gør projekteringen, produktion og opsætning meget simpel og mindsker risikoen for fejl.

På denne måde bliver stålkonstruktionen sandsynligvis lidt overdimensioneret (dvs. der kunne spares på stålet i kg), men til gengæld spares der ofte en del på timeforbruget – for det manuelle arbejde.

Hvad får du?

Beregningsmæssigt får du en statisk rapport der godtgøre for styrken og deformationerne af konstruktionen.

Tegningsmæssigt få du en tegning der bliver udført, så den kan anvendes til produktion. På tegningen er der forklarende noter omkring produktion og montage, se billedet.

De bedst mulige forudsætninger

For at kunne servicere dig bedst muligt, har jeg samlede flere samarbejdspartnere indenfor forskellige faggrupper. De står altid parat til at give et tilbud på din opgave, og forhåbentligt få dit projekt godt i mål. For udførelse og montage af stålkonstruktioner, anbefaler jeg at du tager fat i JR-Service. Du kan læse mere om mine samarbejdspartnere (Klik Her)

Hvad koster statiske beregninger af stålkonstruktion?

Prisen for statiske beregninger af stålkonstruktioner varierer iht. opgaven, men for en simpel konstruktion der skal anvendes i almendelig husbyggeri, koster omkring 6 – 8.000,- inkl. moms.

Hvad får du?

For det får du en statiske rapport og en arbejdstegning, som anvendes af smeden til produktion og efterfølgende under montagen. Dokumenterne kan også indgå som en del at en byggeansøgning, som du medsender/eftersender til kommunen.

Er et tilbud 100% fast?

Ja det er det hvis der ikke kommer rettelser. Her kan det være lidt svært at definerer rettelser, men hvis nu tegningsmaterialet bliver lavet om, og jeg derfor skal udføre rettelser i tegning og beregninger, vil dette blive udført på ekstra regning. Der vil dog altid foregå en kommunikation, os imellem, omkring omfanget af en rettelse inden jeg udfører noget.

Skal der søges byggetilladelse?

Er det ved en ombygning du har behov for en stålkonstruktion er det omfanget der afgøre om der skal ansøges om en byggetilladelse. Skal du f.eks. have fjernet en bærende væg, og have oplagt en stålbjælke, kræves der ikke en byggetilladelse.

Er det en altan (Klik Her) kræver det en byggetilladelse. Jeg har lavet en oversigt for hvilke projekter der kræver byggetilladelse.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit projekt og dine ønsker.

+45 60 60 50 69 // jk@calceku.dk

Udfyld formularen

    Upload filer (max 20MB)