Statiske beregninger af Stålspær

Dimensionering og Projektering af Stålspær
Få et uforpligtende tilbud

Jeg leverer statiske beregning og tegningsmateriale af stålspær

Om du er privat eller erhvervsdrivende, kan jeg altid hjælpe med beregninger til dit kommende stålhal byggeri. Det kan være den private der ønsker en mindre hal til garage / værksted, eller den erhvervsdrivende der mangler et maskinstation. Uanset dit behov kan jeg være behjælpelig med dimensionering af stålspær/stålrammer, til dit halbyggeri. 

Hvad koster statiske beregninger af stålspær?

Statisk dokumentation af nye stålspær eller eftervisning af ældre stålspær til stålhal 
Stålspær                                                                     16.000 kr. + moms
Beregning af tagåse                                                  3.000 kr. + moms
Afstivning og forankring                                            3.000 kr. + moms
Beregning af fundamenter                                       3.000 kr. + moms

Tegningsmateriale
Tagplan                                                                         4.000 kr. + moms
Fundamentsplan                                                         4.000 kr. + moms
Fundamentsdetaljer og forankring af ramme     4.000 kr. + moms

Specialist i stålspær og -konstruktioner

Stål er et meget nyttigt materiale indenfor byggeri, og anvendes ofte som bærende konstruktion. Det udmærker sig ved at kunne udføres som en slank konstruktion med store spænd. Ved store spænd og slanke profiler opstår der dog også komplikationer der skal håndteres og udføres korrekt.

Calceku ApS har alle de nødvendig beregningsværktøjer til at udfører statiske beregning af stålkonstruktioner.

Udover beregningen af stålspærene, skal der yderliger udføres fundamenter og tagåse. Hos Calceku ApS kan du få udført alle beregninger, og også tilhørende tegningsmateriale.

Hvad skaber en god stålhal?

Ved halbyggeri er det lidt individuelt hvad der er den optimale løsning. Er det et mindre byggeri, der skal have eftervist nogle stålspær hvor geometrien er fastlagt, eller er det den erhvervsdrivende der skal opfører flere haller.

Ved det enkelte byggeri kan en optimeringsbesparelse ofte blive spist op i rådgiver timer. Her vil jeg anbefale at hvis tværsnittene har tilstrækkelig styrke, og dette kan eftervises hurtigt, skal der ikke optimeres på konstruktionen. Hvis der derimod er tale om byggeri, hvor der tænkes i storproduktion, kan det omvendt være meget fornuftigt at optimere løsningen. 

Hvad får du?

Beregningsmæssigt får du en statisk rapport der godtgøre for styrken og deformationerne af konstruktionen.

Tegningsmæssigt få du en tegning der bliver udført, så den kan anvendes til produktion. På tegningen er der forklarende noter omkring produktion og montage, se billedet.
Priserne for ovenstående findes oppe på siden.

 

fff

De bedst mulige forudsætninger

For at kunne servicere dig bedst muligt, har jeg samlede flere samarbejdspartnere indenfor forskellige faggrupper. De står altid parat til at give et tilbud på din opgave, og forhåbentligt få dit projekt godt i mål. For udførelse og montage af stålkonstruktioner, anbefaler jeg at du tager fat i JR-Service. Du kan læse mere om mine samarbejdspartnere (Klik Her)

Hvad får du?

For det får du en statiske rapport og en arbejdstegning, som anvendes af smeden til produktion og efterfølgende under montagen. Dokumenterne kan også indgå som en del at en byggeansøgning, som du medsender/eftersender til kommunen.

Er et tilbud 100% fast?

Ja det er det hvis der ikke kommer rettelser. Her kan det være lidt svært at definerer rettelser, men hvis nu tegningsmaterialet bliver lavet om, og jeg derfor skal udføre rettelser i tegning og beregninger, vil dette blive udført på ekstra regning. Der vil dog altid foregå en kommunikation, os imellem, omkring omfanget af en rettelse inden jeg udfører noget.

Skal der søges byggetilladelse?

Hvis du er ved at opfører en stålhal, eller er igang med en større ombygning hvor der skal anvendes stålspær, skal der søges om byggetilladelse.

Jeg har lavet en oversigt for hvilke projekter der kræver byggetilladelse.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit projekt og dine ønsker.

+45 60 60 50 69 // jk@calceku.dk

Udfyld formularen

  Upload filer (max 20MB)

  Når der er talen om stålkonstruktioner, kan det være tegninger, der viser hvor konstruktionen skal indbygges, som vist nedenfor. Tegningerne kan også være af den aktuelle konstruktion, hvis disse er udfærdiget.

  Stålspær FAQ

  Hvad koster beregninger af stålspær?

  For stålspær alene, inkl. tegningsmateriale koster det ca. 15.000 + moms. For projektering af stålhal se priser på siden

  Kan jeg få statiske beregninger af eksisterende stålspær?

  Ja, det kan godt udføres. For priser se på siden