Statiske beregninger af bjælke

Få dimensioneret din bærende bjælke her. Priser fra 3.000 inkl. moms
Få et uforpligtende tilbud

Bjælke beregninge i mange situationer, jeg guider dig

Er du i gang med ombygning, tilbygning, nybyg eller i en anden situation, hvor du har en bærende bjælke, der kræver statisk dokumentation, så er hjælpen lige her. Hos Calceku ApS hjælper vi mange kunder hvert år med at dimensionere en bærende bjælke. Det kan være en stålbjælke ifm. nedrivning af væg, eller en limtræsbjælke i kippen af dit hus. Situationerne er forskellige – som derfor kræver forskellige bjælker, jeg guider dit til at finde den rigtige til dit byggeri.

  • tNedrivning af bærende væg
  • tNyt dør - eller vindueshul
  • tKipbjælke i hus/tilbygning
  • tStålbjælke til kran eller ligende

Jeg har anvist nogle situationer, hvor der skal beregnes en bjælke, det er ikke sikkert det lige er din situation, men tøv ikke med at kontakte mig – uanset dit behov. Hos Calceku ApS – er en bjælke ikke bare en bjælke, det er vigtigt at vælge det rette materiale tilpasset dit byggeri. Her kan nævnes: Stål, konstruktionstræ, limtræ, beton og tegl. Alle bjælker har sine forcer og svagheder. Jeg hjælper dig med den rette bjælke, iht. materiale og dimension/størelse. Jeg har lavet en lille guide, der går lidt mere i dybden – læs her: Guide hvilken bjælke hvornår

 

Hvad får du?

Beregningsmæssigt får du en statisk rapport der godtgøre for styrken og deformationerne af bjælken.

Tegningsmæssigt, laver jeg en tegning, som kan anvendes af den udførende entreprenør. Tegningen indeholder forklarende noter omkring udførelsen og montagen.

På billedet er vist et eksempel på en tagterrasse der skal indbygges i eksisterende tagkonstruktion, bjælken er i denne situation en limtræsbjælke.

Hvad skal jeg bruge fra dig?

For at jeg kan lave statiske beregninger og en arbejdstegning, har jeg behov for nogle forskellige tegninger fra dig. På tegningerne skal der markeres hvor bjælken skal være, og en længde på den bærende bjælke.
Tegningsmateriale kan ofte findes at søge på nette ved f.eks. af skrive “byggearkiv og din kommune”. I Aarhus ligger eksisterende tegningen og øvrige dokumenter, på minejendom (Klik Her).

Mange kommuner er også med på det fællesudviklet Weblager, tjek evt. om din kommuner er med her weblager (Klik Her)

  • RSituationsplan - Pdf
  • RFacader - Pdf
  • RPlantegning – Pdf og evt. som dwg (Autocad fil)
  • RRelevante snit i bygningen – med angivelse af materialer - Pdf

Nedenfor, kan du downloade en huskeliste af de materialer, jeg skal bruge for at udføre statiske beregninger til dit hus.

Huskeliste(klik her)

Situationsplan

Facader

Plantegning

Snit

De bedst mulige forudsætninger

For at kunne servicere dig bedst muligt, har jeg samlede flere samarbejdspartnere indenfor forskellige faggrupper. De står altid parat til at give et tilbud på din opgave, og forhåbentligt få dit projekt godt i mål. Du kan læse mere om mine samarbejdspartnere på linket.

Hvad får du?

For det får du en statiske rapport og en arbejdstegning. Disse dokumenter medsender/eftersender du typisk til kommunen som en del at byggeansøgningen.

Er et tilbud 100% fast?

Ja det er det hvis der ikke kommer rettelser. Her kan det være lidt svært at definerer rettelser, men hvis nu tegningsmaterialet bliver lavet om, og jeg derfor skal udføre rettelser i tegning og beregninger, vil dette blive udført på ekstra regning. Der vil dog altid foregå en kommunikation, os imellem, omkring omfanget af en rettelse inden jeg udfører noget.

Skal der søges byggetilladelse?

Da bjælke beregninger anvendes i mange situationer, er det svært at guide dig, inden jeg kender dit byggeri. 
Jeg har derfor lavet en oversigt over hvilke projekter kræver byggetilladelse.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Jeg er altid klar på en uforpligtende snak om dit projekt og dine ønsker.

+45 60 60 50 69 // jk@calceku.dk

Udfyld formularen

    Upload filer (max 20MB)